Over ons


Onze webwinkel Ma’Jimo laat u kennismaken met de wondere wereld van CRAFTS: 4 ontzettend aardige wezentjes, ontworpen door de Japanse designer Ikuko Yamamoto

Vanuit het Verre Oosten komen KORAT de Kat, LORIS de Aap, SLOTH de Beer en RAB het Konijn voor het eerst naar België. De uitermate zachte en aaibare knuffelvrienden zoeken een knus plekje in uw huis, waar ze iedereen op elk moment van de dag zullen verrassen met hun unieke en vertederende uiterlijk. 

De figuren zijn beschikbaar in verschillende formaten en de ontwerpen volgen diverse thema’s en trends. 

Elke knuffel is gemaakt van super zacht polyester dat hypoallergeen en wasbaar is. Het materiaal voldoet aan de CE Standaard 1 & 2 en is dus veilig voor alle leeftijden.

Grasduin door ons aanbod, laat u verrassen en inspireren, en word samen met zoveel anderen een Craftholic! 

Ma'Jimo werd in 2018 opgestart door broer en zus Bart en Katja Duron, met de (morele) steun van Koen Soenens, echtgenoot van, en het 8-jarige dochtertje Ayko. 

Wij (Katja, Koen en Ayko) wonen sinds 2014 in Singapore, waar wij voor het eerst kennismaakten met de unieke knuffels van het Japanse Craftholic. Sindsdien zijn wij vaste bezoekers van de 3 Craftholic-winkels in Singapore, op zoek naar een verrassend geschenk voor vrienden en familie. 

De voorbije jaren hebben we het bedrijf en de mensen achter Craftholic geregeld kunnen ontmoeten, en zijn wij overtuigd geraakt van hun filosofie: het ontwerpen van verfijnde, duurzame en eerlijke lifestyle producten, voor jong en oud, met oog voor afwerking en vakmanschap.  

Ondertussen zijn er in de Aziatische landen diverse "communities" gegroeid die de avonturen van de 4 knuffels met elkaar delen. U vindt ze vooral actief op diverse sociale mediakanalen.

Na verloop van tijd rijpte de idee om Craftholic ook in de Lage Landen te introduceren, en dit eerst via een webshop: Ma'Jimo. Het resultaat van maandenlange voorbereiding vindt u hier.

Ondertussen blijven we niet stilzitten en zoeken we verder naar unieke en duurzame lifestyle producten die uw leven opvrolijken, en die we via Ma'Jimo aan betaalbare prijzen kunnen aanbieden.  

Heeft u bepaalde vragen, suggesties of ideëen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via Facebook of via e-mail: info@majimo.be. Of beter nog: meldt u aan via de Ma'Jimo Club.  

 

Over de CRAFTS:

  • KORAT de Kat: ook wel “Professor KORAT” genoemd vanwege zijn ernst en groot verstand; is er altijd voor zijn vrienden.
  • LORIS de Aap: de levensgenieter van de bende; houdt van overvloedig eten en uitzinnige feesten.
  • RAB het Konijn: altijd vrolijk en opgewonden; een echte flapuit. “Happy” is zijn favoriete woord.
  • SLOTH de Beer: het rustige, ietwat excentrieke type, maar zeker ook grappig. Hoopt nog steeds op algehele wereldvrede. 

 

 

© 2018 - 2023 Ma'Jimo | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel